Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nabitic

it is where we are

Előzetes

cover.jpg

cím: more than I can be
szereplők: Ji (OC) / Tabby és Sammy (OC) / Taeyeon (SNSD) / Kai, Sehun, Baekhyun, Suho (EXO) / Taemin (SHINee) / Bobby (iKON) / Jisoo (YG) / Mark, Jackson, BamBam, JB, Jinyoung, Yugyeom (GOT7)
történet: Néhány szerencsés ausztrál diáknak megadatik a lehetőség, hogy Amerikába utazhassanak egy csereprogram keretein belül. Az új környezet és a friss ismeretségek sok bonyodalmat hoznak a diákok életébe, nem is beszélve egy versenyről.

 

limited_edition.png

cím: Limited Edition
szereplők: HwanGi, Hoon, Moon (L.Joe), Jidong, Byun (OC)
történet: Moon, a los angelesi fenegyerek Szöulba érkezése után nem sokkal már egy csapat leendő vezetője lesz, s legvadabb álmaiba se gondolta volna, hogy az angyalkája, akivel hosszas szemezés után végül összehozta a sors egy éjszakán, a csapattársa lesz. A recept azonban közel sem ilyen egyszerű, hisz ott vannak a csapattársak, a debütálás, a rajongók, s megannyi dolog, ami kettejük közé állhat.

 

characters.jpg
cím: Kártyavár
szereplők: Bobby (iKON) / Sehun (EXO) / Ten (SR15B) / Jungkook (BTS) / Mark (GOT7) / Taeyong (SR15B) / Jinhwan (iKON) / Jeup (IMFACT) / Bambam (GOT7) / E.Co (JJCC) / L.Joe (TEEN TOP) / LE (EXID) / Ailee / Jimin (AOA) / Hwanhee (UP10TION) / Yibo (UNIQ) / Tzuyu (TWICE) / Irene (Red Velvet)
történet: Egy kapcsolat sosem egyszerű. Rengeteg kompromisszumot igényel. De ha valakit igazán szeretsz, akkor azért képes vagy kicsit változni, nem igaz? Négy fiatal fiú erre keresi a választ. Az iskola kemény gyereke, Bobby, aki számára egy kapcsolat csak az élvezetekről szólt; Sehun, aki elvolt a saját világában, a saját értékrendjei alapján; Ten, aki egy kapcsolatból menekült el egy másik országba és Jungkook, aki úgy hitte, a világból már kiveszett a szeretet. Egyikük sem sejti, hogy a kérdés valójában nem is az, hogy képes lennél-e megváltozni valaki kedvéért, hanem hogy van-e a világon olyan érzés, amiért megéri megváltozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nabitic.blog.hu/api/trackback/id/tr787595650

HTML

nabitic

Friss topikok

  • Yuna Choi: @x Nabi x: kivételezett vagyok, hehe XD ♥ (2016.09.26. 17:58) ただいま
  • Yuna Choi: @x Nabi x: édes ♥ (2016.09.26. 17:57) morning kiss
  • x Nabi x: @Yuna Choi: örülök, hogy sikerült~ :D annak pedig még inkább, hogy tetszett ♥ igyekeztem nagyon, b... (2016.09.26. 17:50) spring waltz
  • x Nabi x: @Yuna Choi: századszorra is köszönöm ♥ nekem is nagy kedvencem lett :3 (2016.09.26. 17:47) freedom fighters
  • x Nabi x: @Yuna Choi: az egész sztori Himchan jelenetéből született, előttem is megvolt az egész képileg fe... (2015.10.17. 10:14) Tiger
süti beállítások módosítása