Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nabitic

it is where we are

Limited Edition - 9. chapter

- Hát ti? - kapja fel fejét HwanGi, mikor visszaérünk a próbateremben. Talán... Talán kicsit sok időt töltöttünk a tetőn.
- Bo... Bo... Bocccchiii - mondja akadozva JD, ahogy tüsszentenie kell és végül sikerül. Nagyon remélem hogy nem fázott meg, bár nem igazán lennék meglepődve.
- Megfáztál? - ráncolja össze homlokát Jamie, s felkelve a földről odasiet hozzánk, hogy tenyerét barátom homlokára tegye. - Bírjatok a véretekkel. De örülök, hogy szent a béke - mondja nekünk halkan, hogy a többiek ne hallhassák. Kikészít ez az ember. - Szerintem nem leszel beteg, ami fantasztikus hír! - lép el Jidongtól, hogy visszamenjen a többiekkel. Mikor int, hogy kövessük, JD hátára téve kezem tolom előrébb, hogy menjen csak. Avagy udvariasság. És Jidong hátsó felének ellenálhatatlan látványa. Bár lehet, hogy ilyeneken nem egy csapatgyűléskor kellene gondolkodnom. De hát könyörgöm, azokról a csábító félgömbökről nem lehet nem fantáziálni!
Végül sikerül beülnünk a kis körbe, JD természetesen közel húzódik hozzám, hogy lábaink mindenképp egymáshoz simuljanak. A kis dög.
- A koncepcióról beszélgettünk, nem maradtatok le túl sok mindenről - mondja Hoon.
A következő fél órában azt hallgatjuk, hogy mi az a "nem túl sok minden", amiről lemaradtunk. Hihetetlen, hogy mennyire belelendültek a srácok. Kicsit elszégyellem magam, hogy ők már belekezdtek az ötletelésbe, míg mi egészen másba kezdtünk bele odafent.
- Oh, jut eszembe! Mondjuk el! - kotyog bele HwanGi levegővételi szünetébe Byun, mire felvonom szemöldököm. Mit nem mondtak még el? Komolyan, ennyit egy huzamban még sosem halottam beszélni Seunghwat.
- Igaz! - csap látványosan homlokára Jamie. - Ma estére kaptok kimenőt.
- És azt beszéltük, hogy elugorhatnánk HwanGi bátyjához a klubbal - magyarázza Hoon, előre vigyorogva a tényre. - Hátha megint csajozhatsz és ott lesz a kis kiszemelted!

A bejegyzés trackback címe:

https://nabitic.blog.hu/api/trackback/id/tr888384124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

HTML

nabitic

Friss topikok

  • Yuna Choi: @x Nabi x: kivételezett vagyok, hehe XD ♥ (2016.09.26. 17:58) ただいま
  • Yuna Choi: @x Nabi x: édes ♥ (2016.09.26. 17:57) morning kiss
  • x Nabi x: @Yuna Choi: örülök, hogy sikerült~ :D annak pedig még inkább, hogy tetszett ♥ igyekeztem nagyon, b... (2016.09.26. 17:50) spring waltz
  • x Nabi x: @Yuna Choi: századszorra is köszönöm ♥ nekem is nagy kedvencem lett :3 (2016.09.26. 17:47) freedom fighters
  • x Nabi x: @Yuna Choi: az egész sztori Himchan jelenetéből született, előttem is megvolt az egész képileg fe... (2015.10.17. 10:14) Tiger
süti beállítások módosítása